Sotkamo - Kouvola 25.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 25/08/2011
Jaa tämä...

Ratkaiseeko Sotkamo finaalipaikan lopullisesti?

Sotkamo – Kouvola, Merkki 2, Kerroin 22,75 Veikkaus
Sotkamo – Kouvola ML, Merkki 2, Kerroin 5,80 Veikkaus

Superpesiksen kolmannet välierät ja Sotkamossa Jymy kohtaa kolmannen kerran Kouvolan Pallonlyöjät. Otteluvoitot ovat nyt 2-0 Sotkamolle, joka tietääkin sitä, että Sotkamo on todella lähellä pääsyä sinne, minne Sotkamon materiaali edellyttää, eli finaaleihin. Mutta vaikka
tilanne on Sotkamon kannalta loistava ei se tarkoita vielä, että Kouvola lähtee Sotkamoon häviämään. Kouvola tietää harvinaisen hyvin sen, että tälläisistä tilanteista on noustu niin monta kertaa aikaisemminkin.

Sotkamo on Superpesiksen laadukkain joukkue. Sotkamo joutui edellisessä ottelussa, joka pelattiinkin vasta eilen, vaikeuksien kautta ottamaan voitto, koska ottelu venyi aina jatkoille asti. Kouvola osoitti siinä ottelussa, että joukkueella on täydet mahdollisuudet etenkin kotonaan kaataa suurin mestariehdokas. Kouvolalla ei oikeastaan ole enään mitään hävittävää. KoPla voi siinä mielessä pelata nyt täysin rennoin mielin, ja pelata sitä omaa peliä. Aivan uskomattomasti Sotkamo on laitettu aivan ylisuureen suosikin asemaan. Kouvola on ilman muuta vähintään ylemmän keskikastin joukkue.

Veikkaussivut | Tuomas