Sotkamo - Vimpeli 3.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/03/2011
Jaa tämä...

Superpesiksen finaalisarjan avausottelu.

Sotkamo – Vimpeli, Merkki 2 ML, Kerroin 

Finaalissa iskevät yhteen Superpesiksen ylivoimaiset mestarisuosikit. Hallitseva mestari Vimpeli hakee mestaruudelleen jatkoa, pystyykö runkosarjan voittaja pysäyttämään ViVen?

Finaalisarjassa kohtaavat Sotkamon vahva ulkopeli ja Vimpelin terävä sisäpeli. Hallitseva mestari teki runkosarjassa eniten juoksuja, eikä sillä ole ollut mitään vaikeuksia tähän mennessä, kun alla on jo seitsemän peräkkäistä playoff-voittoa.

Kukaan ei ole lyönyt Sotkamoa sen kotikentällään tällä kaudella. Vimpeli ja Raahe taipuivat niukasti supervuoroissa ja kotiutuskisoissa, mutta sitä lähemmäksi ei ole kukaan päässyt.
Joukkueet ovat erittäin tasavahvat. Runkosarjassa joukkueet kohtasivat kahdesti, joissa voitot olivat tasan 1-1 ja jaksotkin 3-3. Sotkamolla on ollut ajoittain pelinsä kanssa vaikeuksia, se hävisi vieraissa Kiteelle ja voitti kotonaankin saman seuran vaivoin jaksoin 1-0.

Tosiasia on, että jossain vaiheessa Sotkamon kotivoittoputki katkeaa. Vimpeli on hirmuiskussa, ja Sotkamoa voidaan pitää ottelussa vain marginaalisena suosikkina.

Veikkaussivut | JJ