Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens 29.12 (to-pe yö)

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Tampa Bay vierailijoiden surkeaa vierassaldoa?

Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens, Merkki 1, Kerroin


Betsson – Vastuullisin peliyhtiö

 • Betssonin vedonlyönnissä kohteita on erittäin runsaasti! Betsson näyttää useita otteluita lisäksi livenä streamilta! Betssonin vedonlyöntibonus on 100% aina 100€ saakka
 • Betsonnilla joulun ajan joulukalenteri! Käy kurkkaamassa mikä bonus on tänään tullut
 • Betsson palvelee asiakkaita täysin suomeksi. Lisäksi Betssonilla live-chat päällä 24/7
 • Lunasta Betssonin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>


  Jääkiekon NHL:n yön ottelutarjontaa, Tampa Bay Lightning saa vieraakseen Montreal Canadiesin, jonka vierasesitykset ovat pidemmän aikaa olleet pahasti laskusuunnassa. Montreal toki voitti viime vierasottelussaan Ottawan 2-6 maalein, mutta sitä ennen joukkueen peli oli pahasti sekaisin. Joukkue hävisi kolme vierasottelua putkeen, esimerkkinä 4-0 tappio surkealle Winnipegille. Tampa Bay lähtee kotiotteluun jossain määrin jopa erinomaisesta tilanteesta, sillä joukkueella on alla todella vakuuttava 5-1 kotivoitto Philadelphiasta. Flyersia vastaan viisi osumaa on joukkueelta kuin joukkueelta todella kovan luokan suoritus! Tampa Bayn suurimpiin tähtiin lukeutuva Steven Stamkos on ollut jälleen totutun tehokas ja onkin pistepörssissä kymmenen parhaan joukossa.

  Tampan suurin ongelma on ollut joukkueen selkeä ailahtelevaisuus. Esimerkkinä joukkue voitti viime ottelussaan Flyersin, mutta sitten tulee ihan käsittämättömiä tappioita suurinumeroisesti, jopa kotonakin. Marraskuun lopulla kärsitty pohjanoteraaus Toronton isäntänä ei ole päässyt kuitenkaan toistumaan, jolloin vaahterapaidat hakivat Tampan vieraana 1-7 voiton. Tampa on ollut kohtalaisen vaikea vastustaja Montrealille, sillä kolmesta viime kohtaamisesta sinisten kotiareenalla kaksi on mennyt kotijoukkueelle. Tasainen ottelu tiedossa, mutta kyllähän Ilman muuta Tampa lähtee nytkin otteluun kuitenkin suosikkina heikosti vieraissa pelannutta Montrealia vastaan.

  Veikkaussivut | Tuomas