Robin Haase - Jarkko Nieminen 26.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Jarkko Tukholman kaltaisia otteita?

Robin Haase – Jarkko Nieminen, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!

  

Tenniksen ATP-turnausta Itävallan pääkaupungista Wienistä. Jarkko Nieminen pelasi viime viikolla upean turnauksen Tukholmassa, joka tuskin tuli kenellekkään tennistä seuraavalle kovin suurena yllätyksenä, sillä kyseinen turnaus kuuluu Jarkko Niemisen lempiturnauksiin ATP-kiertueelta. Nieminen siis eteni Tukholmassa aina finaaliin asti, jossa hävisi maailmanlistan sijalla 10 olevalle ranskan Gael Monfilsille. Tuosta turnauksesta voisi luulla, että Jarkko saa virtaa tuleviin otteluihin, vaikkakin kausi alkaa lähenemään loppuaan. Nieminen on pelannut viime aikoina hyvää tennistä joten on todella harmillista että kausi loppuu periaattessa kesken.

Robin Haase ei kovin mahdollinen vastus tämän hetken Niemiselle ole, ja hollantilainen viime aikoina pelannut huonosti ja hävinnyt  edellisessä kolmessa turnauksessaan avausottelun ja pudonnut jatkosta. Pelaajien vire on siis tällä hetkellä aivan erilainen kummallakin, joten voitaneen pitää pelinsä löytäneen Jarkko Niemistä jopa pienoisena suosikkina otteluun, joten kauttaaltaan päälle kahden kertoimet maistuvat.

Pelaajat ovat kohdanneet urallaan kaksi kertaa, ja suomen tennisässä on voittanut molemmat ottelut. Viimeksi vajaa kuukausi sitten Bangokin turnauksessa.

Veikkaussivut | ED89