Jarkko Nieminen - Fernando Verdasco 30.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Yllättääkö Nieminen hänen espanjalaisvastustajansa?

Jarkko Nieminen – Fernando Verdasco, Merkki 1, kerroin 

US Openin ensimmäisen kierroksen ottelussa kohtaavat Suomen Jarkko Nieminen (ATP-ranking 49.), ja hänen espanjalaisvastustajansa Fernando Verdasco (ATP-ranking 19.). Suomen suurin tennistähti lähtee otteluun tietenkin altavastaajana, mutta todellakaan ottelusta ei ole tulossa yksipuolista näytöstä. Fernando Verdasco on toki korkeammalla sijoituksella rankingissa, ja viime aikoina pelannut Niemistä paremmin, mutta kuten monet muutkin espanjalaiset, myös Verdascokin rakastaa pelata massalla. Se on Verdascon lempialusta, mutta kyllähän kovallakin alustalla Verdascon peli tuntuu ihan mukavasti kulkevan.

Jarkko Nieminen hävisi edellisessä turnauksessaan Winston Salemissa toisen kierroksen ottelussaan yhdysvaltojen John Isnerille suoraan kahdessa erässä. Vaikka Nieminen ottelun hävisikin, oli ottelussa paljon hyvääkin. Nieminen on pelannut viime aikoina muutenkin paljon tasaisia otteluita, jotka vain valitettavasti ovat liian usein kääntyneet vastustajalle. Fernando Verdasco puolestaan on pelannut viime aikoina tasaisesti, mutta ei kovien kenttien tulokset kuitenkaan ole juurikaan meinaan vakuuttaneet. Esimerkiksi Montrealissa Verdasco tippui jo toisella kierroksella, eikä turnauksen avauskierroksen ottelukaan ollut Verdascolta millään tavalla hyvää tennistä.

Nieminen on vastustajaansa paria vuotta vanhempi. Nieminen pystyy parhaimmillaan ihan tosissaan haastamaan TOP-15 pelaajia, eikä Verdasco niihin edes muutenkaan kuulukaan. Pelaajat ovat kohdanneet neljä kertaa, ja voitot ovatkin tasan. Niemisellä on voitto Verdascosta US Openista jokunen vuosi sitten suoraan kolmessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas