Agnieszka Radwanska - Andrea Petkovic 9.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2011
Jaa tämä...

Kumpi selviytyy unelmafinaalin voittajaksi?

Agnieszka Radwanska – Andrea Petkovic, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!

WTA-tennisturnauksessa Pekingissä pelataan tänään myöskin naisten kaksinpelin finaali, jossa kohtaa turnauksen ylivoimaisesti kaksi parasta pelaajaa, Puolan Agnieszka Radwanska (WTA 12.), sekä Saksan Andrea Petkovic (WTA 11.).

Molemmat ovat pelanneet jo pidemmän aikaa erinomaista tennistä, joten todellakin voidaan sanoa, että finaalissa kohtaavat kaksi parasta pelaajaa. Agnieszka Radwanska voitti juuri ennen Pekingin turnausta Tokion turnauksen erittäin vakuuttavasti, ja Andrea Petkovic puolestaan selvisi Cincinnatissa neljän joukkoon, sekä US Openissa neljännesfinaaleihin, jossa hävisi lopulta Tanskan Caroline Wozniackille. Agnieszka Radwanska on tässä turnauksessa kuitenkin ajoittain ollut erittäin suurissa ongelmissa syöttöjensä kanssa. Jo ennen välieräottelua Flavia Pennettaa vastaan puolalaisella oli isoja ongelmia sen kanssa, ja heti välieräottelun alussakin Pennetta onnistui murrossa, ja olisi ollut paikkoja tehdä se useamminkin kerran, kuin missä lopulta italialainen onnistui. Andrea Petkovic ei todellakaan voi olla ottelussa, kuin korkeintaan hyvin lievä altavastaaja, meinaan ottelusta voidaan odotella todella tasaista, jossa oikeastaan ennakkosuosikkia ei edes ole.

Veikkaussivut | Tuomas