Kanada - Suomi 5.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2012
Jaa tämä...

Pystyykö Suomi katkaisemaan Kanadan 13:n vuoden mitaliputken?

Kanada-2,5 – Suomi, Merkki 1, Kerroin

Expekt – Voit tehdä vedon ilman riskiä

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet

Siirry Expektin sivuille tästä >>>

 

Jääkiekon nuorten MM-kisojen pronssiottelussa kohtaavat isäntämaa Kanada, sekä Ruotsille katkeran tappion kokenut Suomi. Joukkueet kohtasivat alkulohkossa, jolloin Kanada tyrmäsi kisojen avausottelussa Leijonat lukemin 8-1.

Isäntämaa Kanadalle putoaminen pronssiotteluun oli suuri pettymys. Kotiyleisö odotti vain ja ainoastaan mestaruutta, mutta ”kisojen paras joukkue” joutunee tyytymään pronssiotteluun. Voitosta voittoon edennyt Kanada putosi maalivahtisekoilunsa ansiosta finaalista ensimmäisen kerran sitten vuoden 2001, joukkue hallitsi välierää ylivoimaisesti mutta surkea maalivahtipeli pilasi kaiken. Joukkue nousi vielä päätöserässä 1-6 tappioasemasta maalin päähän, mutta tolppaa lähemmäksi joukkue ei enää päässyt. Kotiyleisön edessä Kanada pelaa pronssista vielä varmasti tosissaan, joka on ilman muuta Suomen näkökulmasta huono juttu.

Suomi on pelannut hienot kisat, loppuottelu oli puolentoista minuutin päässä, mutta Ruotsi teki ”ruotsit”. Rankkaritappio naapurille syö joukkuetta, mutta mitali kiinnostaa varmasti. Suomen kannalta ehdottomasti parempi vastus pronssipeliin olisi ollut Venäjä, sillä Kanada on kotiyleisön edessä liian kova pala purtavaksi.

Jos katsotaan tulosten taakse, niin huippumaita vastaan Suomi on ollut helisemässä, välierässä Ruotsi oli ylivoimainen niukasta voitosta huolimatta, jenkkejä vastaan alkulohkossa Suomi oli kanssa monta potkua jäljessä mutta maalivahtipeli ja onnistunut viimeistely toivat voiton. Lisäksi on huomioitava että Suomen ykköskenttä on pidetty pimennossa näissä kovissa otteluissa, jos tänään käy myös niin, vaikeaa on.

Ottelun lähtökohta on selvä, Kanada hallitsee ja Suomi yrittää pysyä mukana. Alkulohkon tapaisia murskajaisia tuskin nähdään, mutta Kanadan selvä voitto on lähtökohta.

Veikkaussivut | Jukka