Latvia - Venäjä 29.12 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Joko vaisuhkosti turnauksensa aloittanut Venäjä alkaisi pelaamaan omalla tasollaan?

Latvia – Venäjä-5,5, Merkki 1, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (talleta 200 € ja saat Unibetilta 100 € lisää)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Unibetin joulukalenterista joka päivä uusi bonus aattoon saakka

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jääkiekon nuorten MM-turnaus jatkuu, omassa ottelussaan Latvia on todella vaikean tehtävän edessä haastaessaan Venäjän. Tasoero tässäkin ottelussa on yksinkertaisesti todella hurja. Latvialle jatkoonpääseminen vaatisi jonkinlaista ihmettä.

Latvia on toki pelannut tasoonsa nähden hyvät kisat, mutta kahdessa ottelussa kaksitoista päästettyä maalia kertovat siitä, että puolustuksesta ei ole ollut tietoakaan. Vastassa on kuitenkin ollut Ruotsi sekä Slovakia. Latvian hyökkäyksestä kuitenkin löytyy jonkin verran osaamista, josta kertoo neljä tehtyä maalia Ruotsin verkkoon. Voi hyvinkin olla, että Venäjän maalivahdille ei ole tiedossa ihan niin helppoa iltaa, mitä illan toisessa ottelussa on tarjolla Kanadan maalivahdille.

Venäjä puolestaan ei ole pelannut vielä lainkaan omalla tasollaan. Joukkueella on toki alla voitot niin Sveitsistä kuin myös Slovakiasta, mutta ei millään tavalla punaiset ole esittäneet parastaan. Kahteen peliin Venäjä on tehnyt ainoastaan kuusi maalia. Toki turhaan sitä vielä liikoja tässä vaiheessa laittamaan likoon, kun vasta alkusarjaa pelataan, mutta Venäjä lukeutuu silti turnauksen ylempään keskikastiin haastamaan Kanadaa jopa mestaruudesta.

Veikkaussivut | Tuomas