Ruotsi - Suomi 3.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/03/2012
Jaa tämä...

Suomen nuoret välierässä rakasta naapuria vastaan.

Ruotsi U20 – Suomi U20, Merkki 1, Kerroin 

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Jääkiekon nuorten MM-kisojen 1. välierä. Suomi voitti viime yönä Slovakian 8-5 ja on näin ollen mukana mitalipeleissä. Ruotsi ei eilen pelannut, sillä lohkovoittajana Tre Kronor marssi suoraan välieriin.

Suomi näytti jälleen hyökkäyspään osaamistaan Granlundien ja kumppaneiden voimin viime yönä, mutta puolustamisessa oli isoja puutteita. Omalla alueella on suuria ongelmia, jos jo Slovakit aiheuttavat tuollaista päänvaivaa Suomen alueella, niin mitä tekee sitten Ruotsi välierässä? Myös maalivahti Sami Aittokallion ”flow-tila” mureni eilisessä ottelussa. Viisi päästettyä maalia, eikä todellakaan mikään vakuuttava esitys. Aittokallio ei paljoa voittoa tuuletellut, huomasi että mies oli pettynyt omaan panokseensa. Tästä on siis suunta ylöspäin.

Ruotsi kuului ennen kisoja suurimpiin mestarisuosikkeihin ja on sitä yhä edelleen. Ruotsin joukkue on todella vahva ja se on näkynyt kaukalossa Sveitsi-ottelun nukahdusta lukuunottamatta.

Tre Kronor pääsee otteluun tuoreemmilla jaloilla, Suomen pelattua viime yönä Slovakiaa vastaan. Tiivistahtisessa turnauksessa välipäivät ovat tärkeitä, joten tästä voi Ruotsille etua antaa.

Ruotsi on kokanaisuutena paljon vahvempi joukkue kuin Suomi, vaikkakin Leijonat pystyvät vastaamaan huutoon hyökkäyspelin osalta. Muilta osa-alueilta Ruotsi onkin selkeästi vahvempi, eikä Ruotsin finaalipaikkaa pysty estämään muu kuin onnistunut maalivahtipeli Suomen puolelta.

Ruotsi on perinteisesti kyykyttänyt Suomea nuorten peleissä, niin uhkaa käydä tälläkin kertaa. Vaikken sitä henkilökohtaisesti toivokkaan.

Veikkaussivut | Jukka