Latvia - Ruotsi 26.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

B-sarjasta noussut Latvia Ruotsin kyytiin MM-jäillä.

Latvia U20+5,5 – Ruotsi U20, Merkki 2, Kerroin 

Betsafe on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan sekä rahansiirtojen nopeudesta. Asiakaspalvelu toimii 24/7 ja Saat sähköpostitse tai live-chatin kautta vastauksen yleensä muutamassa minuutissa. Vedonlyönti on tehty sivustolla erittäin helpoksi. Betsafe tuplaa uusien asiakkaiden talletukset! Voit saada jopa 100 € ekstraa ensimmäisen talletuksesi päälle.

 

Jääkiekon nuorten MM-kilpailuiden ensimmäistä pelipäivää, rakas länsinaapurimme Ruotsi aloittaa MM-urakkansa ottelulla heiveröistä Latviaa vastaan.

Kisojen ennakkosuosikkeihin kuuluva Ruotsi omaa hurjan pelaajamateriaalin, matkassa on mm. 14 pelaajaa, jotka pelaavat Ruotsi pääsarjassa. Maalilla aloittanee Johan Gustaffson, joka pelasi Suomea vastaan Karjala-turnauksessa torjuen upean voiton. Harjoitusotteluihin ei liikaa kannattaa tuijottaa kisojen alla, mutta todettakoot että Ruotsi luisteli jäänrakoon surkean Tanskan 8-0, sekä kaatoi isäntämaa Kanadan 5-3.

Latvia ei nuorten kisoissa ole juhlimaan päässyt, tänä vuonna maa on selviytynyt jälleen korkeimmalle sarjatasolle. Visiitit eivät ole olleet kovinkaan ruusuisia, sillä isoja maita vastaan on kyyti ollut kylmää. Kaksi vuotta sitten joukkue hävisi mm. Kanadalle 0-16 ja USAlle 1-12. Juniorityö on Latviassa todella heikoissa kantimissa ja Ruotsia vastaan joukkueella ei tule todennäköisesti olemaan mitään jakoa. Harjoitusotteluissa Latvia voitti heikon Tanskan 5-1 mutta hävisi Ruotsia heikommalle Tshekille 1-7.

Avausottelut ovat aina avausotteluita, mutta nuorten kisoissa tasoerot ovat niin suuret että yllätyksiä näissä otteluissa ei nähdä. Ruotsi jyrää Latvian yli.

Veikkaussivut | Jukka