Suomi - Kanada 26.12

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 22/03/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Suomi heti U20 MM-kisojen alkuun todellisen jättiyllätyksen?

Suomi – Kanada, Merkki 1, Kerroin 
Suomi – Kanada ML, Merkki 1, Kerroin 


Betsson – Vastuullisin peliyhtiö

 • Betssonin vedonlyönnissä kohteita on erittäin runsaasti! Betsson näyttää useita otteluita lisäksi livenä streamilta! Betssonin vedonlyöntibonus on 100% aina 100€ saakka
 • Betsonnilla joulun ajan joulukalenteri! Käy kurkkaamassa mikä bonus on tänään tullut
 • Betsson palvelee asiakkaita täysin suomeksi. Lisäksi Betssonilla live-chat päällä 24/7
 • Lunasta Betssonin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

   

  Jääkiekon nuorten MM-kilpailuiden ensimmäistä pelipäivää, Suomi aloittaa oman urakkansa kovimmalla mahdollisella testillä Kanadaa vastaan. Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa, jolloin Teemu Pulkkinen oli Suomen ainoa maalintekijä 3-1 päättyneessä kamppailussa. Suomen pelissä on ollut paljon hyvää, joukkue taisteli hienosti Kanadaa vastaan eikä antanut Slovakialle mahdollisuuksia.

  Suomi lähtee turnaukseen mustana hevosena ja oikeastaan voi olla hyvä, että joukkue kohtaa Kanadan heti alussa. Kanadalla on turnauksen suurimmat paineet. Kanadalle kelpaa turnauksesta mestaruus, ei mikään muu. Joukkueella on pelaajia, joilla on paljon ikäisekseen kokemusta ns. isoista peleistä, mutta MM-kilpailut luovat ihan toisenlaista painetta.

  Kanada onnistui kolmesti Suomea vastaan maalinteossa, mutta oikeastaan yhdessäkään niistä Kanada ei itse ollut rakentamassa tilannetta, vaan Suomi teki ne itse. Suomen puolustuksella oli selkeästi jännitystä liikaa, jonka takia Kanada iski virheistä.

  Kanada on toki ottelussa kuin ottelussa suosikkina, mutta joukkueella on valtavat menestymispaineet, lisäksi Suomella on kasassa laadukas joukkue. Teemu Pulkkinen sekä Mikael Granlund ovat hyökkäyspäässä erinomaisia. Jani Hakanpää ei ole viime vuoden Sami Vatasen tasoa, mutta ilman muuta Bluesissa pelaava Hakanpää on Suomen johtava puolustaja. Maalilla Sami Aittokallio kantanee suurimman vastuun.

  Raimo Helminen Suomen penkin takana tietää, mitä arvoturnaukset tarkoittavat ja miten pienistä asioita homma on kiinni. Se on varmaa, että kotiyleisö saattaa kääntyä omia vastaan, jos sinivalkoinen vyöryy kohti Kanadan maalia. Ei todellakaan helppo peli Kanadalle!

  Veikkaussivut | Tuomas