USA - Suomi 28.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Suomi seuraavaksi USA:n kyytiin nuorten MM-jäillä.

USA – Suomi, Merkki 1, Kerroin 

USA-2 – Suomi, Merkki 1, Kerroin 

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Suomi lähti suurin odotuksin nuorten MM-kisoihin Mikael Granlundin johdolla, mutta tuloksena oli karmea tappio avausottelussa isäntämaa Kanadalle lukemin 1-8. Päävalmentaja Raimo Helminen otti syyn omille niskoilleen. Myös valmistautuminen oli epäonnistunut täysin, kun tätä kuuluisaa valmistautumista oli toitotettu jo parisen viikkoa. Kanada vain oli yksinkertaisesti kaikessa parempi, vaikka tulos ehkä saattanee hieman liioitella.

Suomelta sitä vastoin epäonnistui avauspelissä kaikki. USA:a vastaan joukkue on varmasti hereillä alusta asti, mutta voi olla ettei sekään voittoon asti riitä. Hyökkäykseltä vaaditaan tehoja. Avausottelussa nähtiin myös se, että Suomen puolustajat ovat todella heiveröisiä vielä näissä turnauksissa, myös jenkit tulevat viemään kuin litran mittaa Suomen pakkikalustoa.

USA hoiteli puolestaan oman avauksensa helpolla alta pois, murskaamalla Tanskan 11-3. Tanska oli jenkeille helppo pala syötäväksi, ja ”sopiva” lämmittelyvastus ennen Suomi-kamppailua.

USA on kutakuinkin Kanadan tasoinen joukkue, muttei samanlaisia lukemia voitane odottaa. Avauspelissä epäonnistunut Christopher Gibson väistyy maalin suulta, kun torjuntavastuun ottaa Ilveksen Sami Aittokallio, hänen täytyy tänään onnistua. USA on tässä ottelussa suuri suosikki, Suomi voi ”rimpuilla” ottelussa mukana jos hyökkäyksestä löytyy odotettuja tehoja. Tosin USA:lta löytyy maalin suulta kenties turnauksen paras maalivahti, Jack Campbell.

Suomen on voitettava kaksi viimeistä alkulohkon otteluaan Tanskaa ja Tshekkiä vastaan, mieliäkseen lohkosta puolivälieriin, jos ja kun USA tämän ottelun vie.

Veikkaussivut | Jukka