Celtic - Udinese 29.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 29/09/2011
Jaa tämä...

Celtic saa vieraakseen siipirikkoisen Udinesen.

Celtic – Udinese, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Eurooppa liigaa. Skotlannin suurseura Celtic saa vieraita Italiasta Celtic Parkille. Stadion on aina ollut todella vaikea paikka vierailla euro-otteluissa ja niin voidaan ennakoida olevan myös tälläkin kertaa. Skottiseuralle nämä euro-ottelut ovat myös huomattavasti tärkeämpiä, varsinkin kun kysymys on tästä ns. Euroopan kakkoskilpailusta.

Tämän osoittanee myös se, että Udineslla on viime aikoina ollut todella tiuha ottelutahti ja oman maan liigaan säästellään tässä ottelussa muutamia pelaajia. Esimerkiksi hyökäyskaksikko Antonio Di Natale ja Gabriel Torje eivät matkustaneet Skotlantiin ja näiden herrojen lisäksi hyökkäyksestä uupuvat myös Antonio Floro Flores ja Barreto jotka ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa. Muita loukkaantuneita Italialaisilla ovat puolustajat Andrea Coda, Damiano Ferronetti, Giovanni Pasquale ja Maurizio Domizzi. Varsinkin hyökkäypää näyttää nyt todella heiveröiseltä, sillä kärkeen ei Udinesella ole heittää kuin 17-vuotias Davide Marsura ja 21-vuotias Diego Fabbrini. Marsura ei ole pelannut Serie A:ssa minuttiakaan ja Fabbrinillakin minuutteja liigasta on huimat 27.

Kotijoukkue Celticilläkin on toki omat murheena mutta poissaolijoiden muodossa mutta kyllä se ilman muuta tähän otteluun suosikkina lähtee kun katsoo tuota Udinesen hyökkäyskalustoa tänä iltana.

Veikkaussivut | ED89