Schalke - HJK 25.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 24/08/2011
Jaa tämä...

Schalke – HJK ottelu näytetään suorana TV2:lla klo: 21.20

Schalke – HJK, Merkki Menee jatkoon: 2, Kerroin 

Betfairilla saat livekohteisiin parhaimmat kertoimet. 

Viime viikolla HJK otti todella tärkeän 2-0 voiton Saksan suurseura Schalkesta. Peli oli HJK:n hallussa alusta lähtien ja numerot olisi voinnut olla rumemmatkin paremmalla viimeistelyllä. Tärkeintä ottelussa kuitenkin oli ettei Schalke saanut vierasmaalia!

Viime vuonna Schalke oli Mestarien liigassa todella hienosti välierissä, mutta Schalken materiaali ei riitä tällä hetkellä edes lohkovaiheeseen. Ihmisillä jäi täysin väärä kuva joukkueesta, koska välieräpaikka oli yhden miehen ansiota – Manuel Neuerin. Neuer lähti Schalkesta Bayer Muncheniin ja tämän hetken ehkäpä maailman paras maalivahti ei pidä enää Schalkea pystyssä. Neuerin ylimielisyys oli todennäköisesti syy miksi Schalke ei pärjännyt liigassa. Schalke oli viime kaudella vasta 14. Bundesliigassa maalierolla -6! Ilman Neueria Schalken selkäranka katkeaa helpommin kuin näkkileipä.

HJK on osoittanut, että pystyy pelamaan vieraissa erinomaisesti! Zagrebia vastaan puolustus toimi erinomaisesti, mutta se ei riittänyt jatkopaikkaan.Jos HJK tekee ottelussa yhden maalin pitää Schalken tehdä 4 maalia! Nostaisin HJK:n miehistöstä kolme pelajaa, jotka ovat erittäin tärkeässä roolissa, Alexander Ring, Rafinha sekä Timi Lahti.

* Ring pelasi aivan erinomaisen pelin Helsingissä ja hän on HJK:n moottori keskikentällä. Ring on kovan paikan edessä ja hänen on pelattava Schalkea vastaan yksi parhaimmista peleistä.

* Rafinha on Veikkausliigan ylivoimaisesti paras laitapakki, joka pärjäisi varmasti Saksassa. Hyvä puolustussuuntaan – ylivoimainen hyökkäyssuuntaan.

* Lahti siirtyi Hakasta Klubiin lainalle ja nyt jyväskylästä lähtöisin oleva Lahti joutuu todella kovaan paikkaan. Tämä on kolmas ottelu hänelle, joten yhteispeli ei varmasti ole parasta mahdollista Lindströmin kanssa. Hän on erittäin kypsä pelaaja nuoreksi toppariksi. Timin vahvuus on ehdottomasti asenne!

Veikkaussivut | Neukka