Rennes - Celtic 20.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Eurooppa liigassa Rennes saa vieraita Skotlannista.

Rennes – Celtic, Merkki 1, Kerroin 

Eurooppa liigan lohkovaiheen veikkausvihjeet. Celtic on ennakkoon lohkonsa heikoin, ja tilannetta ei varmastikaan helpota paha loukkaantumissuma, kun sivussa ovat hyökkääjät Samaras, Commons ja Hooper. Se ei vielä tähän pääty, sillä pelin jättävät väliin myös Brown ja Izaguirre. Rennesin ainoa poissaolo on Onyekachi, mutta puolustus ei ole hätää kärsimässä kun Celticin kovimmat hyökkääjät ovat sivussa.

Skotlannin seurajoukkuefutis on kaukana Ranskan vastaavasta, eikä Celticin europelit ole kovin kummoisesti käynnistyneetkään – 2-0 vierastappio Madridissa, sen jälkeen 1-1 tasapeli kotona Udinesea vastaan. Tuo edellinen tasuri ei kyllä vakuuttanut yhtään, sillä vastassa oli kuitenkin Udinese ilman Di Natalea ja Torjea. Alkukausi Skotlannin liigassa on ollut katastrofaalinen Celticin kannalta, sillä se pitää kolmostilaa ja on peräti 10 pinnaa Rangersia jäljessä. Rennes on aloittanut Ranskan liigan todella komeasti majailemalla sijalla 5, myös europelit olleet pelillisesti hyviä, vaikka 2-1 tappio Italiassa tulikin. Sen jälkeen se nappasi 1-1 tasapelin Atleticoa vastaan.

Rennes omaa paljon hyökkäysvoimaa, joka tulee ottelun lopulta ratkaisemaan. Celtic on kotijoukkuetta heikompi materiaalissa eikä poissaolot ja surkea vire helpota tuskaa. Ranskan liigassa ylempään keskikastiin ennakoitu Rennes on aloittanut kauden erittäin hyvin ja pelikunto on heillä kovaa luokkaa. Nyt tulee se ansaittu voitto ranskalaisille.

Veikkaussivut | JJ