Rubin Kazan - Tottenham 3.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2011
Jaa tämä...

Spurs jättänyt huiput kotiin kun se matkaa Venäjälle.

 

Rubin Kazan – Tottenham, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!



Jalkapallon Eurooppa Liigaa. Tottanhamille kyseinen turnaus ei ole niinkään tärkeä, sillä joukkue keskittyy enemmän valioliigaan. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että joukkue lepuuttaa näissä otteluissa suurimpia tähtiään, ja joukkue matkaakin Venäjälle Rubin Kazanin vieraaksi varsin mitäänsanomattomalla ryhmällä. Joukkueelta puuttuu ottelusta loukkaantuneet Ledley King, Tom Huddlestone, Niko Kranjcar ja Michael Dawson. Kotiin ovat puolestaan jääneet Brad Friedel, Younes Kaboul, Vedran Corluka, Kyle Walker, Benoit Assou-Ekotto, Sandro, Danny Rose, Luka Modric, Gareth Bale, Scott Parker, Aaron Lennon, Giovani Dos Santos, Rafael van der Vaart sekä Emmanuel Adebayor. Myös vieraiden manageri Harry Redknapp puuttuu joukkueen matkasta. Kovin kummoisella joukkueella ei siis Tottenham liikenteessä ole.

Rubin Kazanille puolestaan Eurooppa liiga on ”kova juttu”, sillä venäläisseuroja menestyminen kilpailussa kuin kilpailussa kiinnostaa. Kazan lähtee kotikentällään suurena suosikkina Tottenhamin penkkimiehiä ja junioreita vastaan.

Veikkaussivut | Jukka