Rafael Nadal - Novak Djokovic 12.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2011
Jaa tämä...

Pystyykö Rafael Nadal kaatamaan listaykkösen?

Nadal – Djokovic, Merkki 1, Kerroin 

US Openin miesten kaksinpelin finaalissa yhteen iskevät Espanjan Rafael Nadal (ATP-ranking 2.), sekä Serbian Novak Djokovic (ATP-ranking 1.). Djokovicilla on ollut hieman onneakin tässä turnauksessa! Janko Tipsareviciä vastaan alemmin rankatulla serbialaisella oli hyvät mahdollisuudet kaataa Djokovic. Tipsarevic loukkaantui, mutta ilman loukkaantumista Djokovic olisi ollut suurissa ongelmissa.

Välieräottelussa peli meni viidenteen erään, jossa Roger Federerillä oli kaksi ottelupalloakin, mutta niin vaan serbialainen selvitti ne. Etenkin ensimmäisessä oli mukana Djokovicillä paljon onnea, koska upea palautus tippui juuri ja juuri rajojen sisäpuolelle. Djokovichan voitti lopulta ottelun 3-2 erin (6-7 4-6 6-3 6-2 7-5). Djokovic on pelannut tänä vuonna todella paljon otteluita ja se alkaa näkymään. Välillä serbialainen näyttää todella väsyneeltä kuten Nadal kauden alussa.

Espanjalainen on ollut kuitenkin US Openin vakuuttavin pelaaja ja välierässäkin Andy Murray kaatui helposti 3-1 lukemin (6-4 6-2 3-6 6-2). Djokovic on hävinnyt tässä turnauksessa kolme erää, kun taas espanjalainen vain yhden erän. Nadal on niin loistavassa iskussa, että espanjalainen on täysin realistinen Djokovicin kaataja! Mikäli ottelu menee viidenteen erään alkaa etu menemään Nadalin puolelle.

Veikkaussivut | Tuomas