Arsenal - Manchester City 8.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/08/2012
Jaa tämä...

City pakkovoiton edessä.

Arsenal – Manchester City, Merkki 1, Kerroin

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Siirry Betsafen sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jalkapallon Englannin valioliigaa. Mestaruudesta taisteleva Manchester City on kolmannesta sijasta taistelevan Arsenalin vieraana pakkovoiton edessä. Päiväpelissä Cityn kanssa mestaruudesta kamppaileva paikalliskilpailija United kasvattaa eron kahdeksaan pisteeseen, mikäli se kaataa Old Traffordilla QPR:n.

Vierailija City päässee otteluun parhaalla kokoonpanollaan ja Sergio Agueron paluu kokoonpanoon tuo terävyyttä hyökkäyspeliin. Myös toppariparin Kompany-Lescott pelaaminen on Citylle elintärkeää. Manchester City ei aivan parhaassa vireessä ole, monen mieleen onkin herännyt kysymys, kestääkö Citylla kantti vielä uhata Unitedin ”mestaruutta”. Neljään edelliseen otteluun Cityn tähtisikermä on voittanut ainoastaan kerran.

Arsenal on ollut todella kovassa iskussa, vaikka se viime viikonloppuna kokikin tappion Loftus Roadilla. Tätä ennen Arsenal oli liigassa seitsemän ottelun voittoputkessa, ja edellisen kerran tykkimiehet olivat kokeneet tappion valioliigassa 22. tammikuuta, tämän hetkiselle kärkijoukkueelle ManUlle.

Ottelussa on kovat panokset, kun Arsenal taistelee ensi kauden UCL-paikoista ja City mestaruudesta. Cityn otteet ovat olleet kuitenkin lähiaikoina kaikkea muuta kuin vakuuttavia, joten tykkimiehet ovat kotikentällään pienoisia suosikkeja.

Veikkaussivut