Arsenal - Newcastle 12.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2012
Jaa tämä...

Harakoiden viimeinen sauma taistelussa UCL-paikasta.

Arsenal – Newcastle, Merkki 1, Kerroin

 

EXPEKT – LYÖ VETOA ILMAN RISKIÄ

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet
  • Katso Expektin arvostelu tästä


Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Englannin valioliigan maanantain ainoassa ottelussa kohtaavat viimeisessä UCL-paikassa kiinni oleva Arsenal, sekä vielä europaikoista taisteleva Newcastle.

Arsenalille kyseinen kausi tulee olemaan seitsemäs vuosi putkeen ilman pokaalia. Kauteen lähdettäessä ilmassa oli todella paljon kysymysmerkkejä, mutta loppujen lopuksi ei kaudesta nyt aivan pannukakku ole tullut, vaikkei suurempaa menestystä vielä ole tullutkaan. Lähtökohtiin nähden paikka Mestarien Liigassa ensi kaudella on hyvä suoritus, mikäli pohjois-lontoolaiset siihen yltävät.

Viime aikoina tykkimiehet ovat päässeet kovaan iskuun. Milania vastaan joukkue kaatui aneemiseen esitykseen San Sirolla, eikä 3-0 voitto Emiratesilla riittänyt tuomaan jatkopaikkaa. Valioliigassa Gunners on neljän ottelun voittoputkessa (Liverpool 2-1, Tottenham 5-2, Sunderland 2-1, Blackburn 7-1) ja peliesitykset ovat olleet mallikkaita.

Newcastle taistelee vielä tiukasti kärkijoukkuiden kanssa mutta on osoittanut hyytymisen merkkejä. Edellisessä vierasottelussa joukkue vieraili niin ikään Pohjois-Lontoossa, silloin tykkimiesten paikalliskilpailija Tottenham antoi joukkueelle kyytiä peräti 5-0. Kolmeen edelliseen otteluun ei voittoa ole tullut.

Arsenal ja sen maalitykki Robin van Persie on ollut kovassa iskussa ja tykkimiehet lähtevätkin kotikentällään otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Veikkaussivut