Aston Villa - Chelsea 31.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Aston Villa saa vieraakseen Chelsean.

Aston Villa – Chelsea-1, Merkki 2, Kerroin 

Aston Villa – Chelsea, Merkki Yli 2,5 maalia, Kerroin 

 

UNIBET – PELAAJILTA, PELAAJILLE

  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti
  • 50% ensitalletusbonus 100 € saakka
  • Unibet-tv näyttää huippuottelut suorina lähetyksinä
  • Katso Unibetin arvostelu tästä


Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>>

Aston Villa on ollut tällä kaudella todella iso pettymys. Villa on sarjassa tällä hetkellä sijalla 15. kahdeksan pisteen erolla putoamisviivaan. Villan ottelut ovat olleet tällä kaudella todella heikkoja, eikä viime aikoina muutosta ole tullut. Villan on saalistanut edellisestä viidestä ottelusta saman verran pisteitä (1-2-2). Kotivoittoja Villa on saalistanut tällä kaudella vain neljä kappaletta neljästätoista ottelusta! Peli on Aston Villalla tällä hetkellä aivan sekaisin!

Chelsea on tällä hetkellä hyvässä pelivireessä! Valioliigassa Chelsealla on vielä paljon panosta sillä he ovat viiden pisteen päässä Tottenhamista (4.sija). Otteet ovat koko ajan paranemaan päin myös Valioliigassa. Chelsea on tällä hetkellä mukana vielä Mestarien liigassa sekä FA-Cupissa, joka on hyvä asia! Pelaajat saavat pelata yhdessä enemmän ja pelit onkin parantanut kauden edetessä! David Luiz ja Fernando Torres on nostanut pelitasoaan viime aikoina todella paljon ja he ovat tällä hetkellä todella kuumassa vireessä. Torres ei ole vielä mättänyt maaleja juurikaan Valioliigassa, mutta ne tulevat itestään jos mies jatkaa samanlaisia otteita!

Tänään saattaa tulla maalikarkelot Villa Parkilla kun Chelsea lähtee hyvässä vireessä vierasotteluun. Aston Villaa ei helpota muutenkaan kun heidän paras hyökkääjä Darren Bent on sivussa tästä ottelusta. Poissa kokoonpanosta ovat myös Charles N’Zogbia sekä Richard Dunne. Chelsean puolustus on ollut tällä kaudella kysymysmerkki, mutta linja on toiminut paljon paremmin viime aikoina. Chelsealla peli paranee peli peliltä kun Villan käyrä näyttää toiseen suuntaan. Chelsean voitolle tarjotaan aivan liian isoa kerrointa.

Edelliset viisi ottelua:

Arsenal – Villa 3-0
VillaFulham 1-0
Blackburn – Villa 1-1
Wigan – Villa 0-0
Villa City 0-1

Chelsea – Tottenham 0-0
City – Chelsea 2-1
Chelsea – Stoke 1-0
WBA – Chelsea 1-0
Chelsea – Bolton 3-0