Blackburn - Liverpool 10.4

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 04/10/2012
Jaa tämä...

Liverpool menettänyt mahdollisuutensa liigassa.

Blackburn+1 – Liverpool, Merkki 1, Kerroin


BETSSON – VASTUULLISIN PELIYHTIÖ

 • Betsson on valittiin vuoden parhaimmaksi vedonlyöntitoimistoksi
 • 100% ensitalletusbonus 100 € saakka
 • Live-vedonlyönnissä kohdetarjonta todella laaja
 • Siirry Betssonin sivuille TÄSTÄ >>>

   

  Englannin valioliigaa, putoamiskamppailussa taisteleva Blackburn saa vieraakseen Ewood Parkille todella pahasti kontanneen Liverpoolin.

  Liverpoolin vireestä ja koko kaudesta kertoo omaa kieltään se, että punaiset ovat voittaneet ainoastaan kaksi ottelua edellisestä kolmestatoista valioliigapelistään. Tämän lisäksi joukkueelle on tulossa huonoin sijoitus koko valioliigan historiassa. Joukkueen otteissa ei kauheasti ole kehuttavaa, joka nyt tulee ilmi jo katsomalla joukkueen viime aikojen tuloksia. Poolilta puuttuu ottelusta edelleen pelikieltoinen ykkösvahti Pepe Reina, loppukauden todennäköisesti huilaava Charlie Adam, sekä puolustuskesta Glen Johnson ja Martin Kelly.

  Blackburn on kolmen ottelun tappioputkessa, joista kaksi on tullut vieraskentällä. Edellisessä kotiottelussa joukkue joutui taipumaan Manchester Unitedille, joka ei suuri yllätys ollut. Blackburn onnistui kuitenkin laittamaan Unitedin todella lujille, ja jos samat otteet jatkuvat Ewood Parkilla niin pisteitä on luvassa ”heikkoa” Poolia vastaan. Blackburn on muutenkin petrannut otteitaan kun joukkueen saldo kahdeksaan edelliseen otteluun on 3 voittoa, 1 tasapeli sekä 4 tappiota.

  Liverpoolilla on edessään tärkeä FA Cupin välierä viikonloppuna, joten ajatukset lienevät jo osittain siellä kun vastassa on paikallisvihollinen Everton. Muutenkaan Liverpoolin otteet liigassa eivät ole vakuuttaneet miesmuistiin, joten tuskin Rovers tässä pisteittä jää kotikentällään.

  Veikkaussivut