Bolton - Manchester City 21.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 20/08/2011
Jaa tämä...

Jääskeläinen kohtaa Cityn tähtisikermän.

Bolton – Manchester City, Merkki 2, Kerroin 

Reebok Stadiumilla kohtaavat keskikastiin povattu Bolton, joka saa vieraita Manchesteristä, kun Mancinin luotsaama City tulee kylään. Molemmat ottivat pohjajoukkueista makeat 4-0 voitot avauskierroksella, City kaatoi Swansean kotonaan ja Bolton upotti vieraissa QPR:n.

Huippulaadukas City on Valioliigan selkeää eliittiä, materiaali on todella laaja ja laadukas. Viime kaudella City ei ollut parhaimmillaan, tällä kaudella yhteispeli paranee varmasti entisestään. Swanseata vastaan tärkeää oli, että debyyttinsä tehnyt Sergio Aguero oli heti pelipäällä tehden kaksi osumaa ja syöttäen yhden. City tähtää tällä kaudella ehdottomasti mestaruuteen, sillä materiaali on vain niin kova. Kesän harjoituspeleissä se on ailahdellut, mutta parhaimmillaan se pystyy kaatamaan Euroopan huippujoukkueita, siitä osoituksena esimerkiksi 3-0 voitto Interistä

Bolton menetti kesän aikana tärkeimmän hyökkääjänsä Johan Elmanderin Galatasarayhin. Uusi hankinta Sanli Tuncay pyrkii korvaamaan hänet, mutta varmaa ei ole turkkilaisen pelaaminen Cityä vastaan. Lisäksi joukkueella on lukuisia poissaoloja. Lee Chung-Yong on loukkaantunut, Holden, Ricketts ja Gardner ovat epävarmoja.

City pääsee parhaallaan, kun taas Boltonilla on pahoja poissaoloja. Kotietu ei ole niin merkittävä,Veikkaussivut | JJ

sillä joukkueiden kotikentät ovat niin lähekkäin. City on joukkueista selvästi laadukkaampi, ja on vieraissakin  suosikki. ManC on vienyt joukkueiden kaikki kolme edellistä kohtaamista yhteismaalein 5-0.