Chelsea - Arsenal 29.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/04/2018
Jaa tämä...

Tykkimiehet päässet iskuun vaisun alkukauden jälkeen.

Chelsea – Arsenal, Merkki 2, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

Englannin Valioliigaa. Vierasjoukkue Arsenalin alkukausi oli katastrofi, mutta nyt suunta on selkeästi parempaan päin. Tykkimiehet ovat voittaneet viimeisestä kahdeksasta ottelustaan seitsämän joka jo omalta osaltaan kertoo että Arsenal on pääsemässä hyvään vireeseen. Arsenalin loukkaantumissumakin alkaa olla takana päin, ja joukkueen luottotoppari Thomas Vermaelen palasi pelikentille keskiviikkona cupin ottelussa Boltonia vastaan ja on mitä todennäköisimmin avauksessa Chelseaa vastaan. Sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaispotilaat Bacary Sagna ja Jack Wilshere. Carl Jenkison, Kieran Gibbs ja Abou Diaby ovat toipumassa pelikuntoon ja jokainen voitaneen nähdä mahdollisesti kokoonpanossa Chelseaa vastaan. Tällainen tilanne loukkaantumisosastolla on ollut harvinaista tykkimiehillä viime vuosina.

Chelsea puolestaan kärsii muutamista poissaoloista, mm. aina Arsenalia vastaan hyvässä vireessä ollut Didier Drogba on pelikiellossa. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat myös Ramires ja pitkäaikaispotilas Michael Essien. Myös maalivahdit Hilario ja Ross Turnbull ovat sivussa mutta maalissa on kuitenkin Petr Cech joten nämä poissaolot eivät vaikuta Chelsean maalivahtitilanteeseen, jos ei sitten Cech loukkaannu ottelun aikana tai ”lennä” suihkuun. Chelsea urakoi torstaina 120 minuuttia mutta lepuutti osaa avainmiehistään, joten suurempaa merkitystä tuolla ei ole ajatellen lauantain ottelua. Jos Chelsea olisi ykkösmiehistöllään pelannut niin silloin se olisi eri asia.

Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina hyvässä vireessä, varsinkin Arsenal.

Paikallislataus kaventaa kotietua, eikä Arsenal todellakaan ole kertoimien kaltainen altavastaaja.

Veikkaussivut | Jukka