Chelsea - Aston Villa 31.12

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kauanko Chelsean johto jaksaa katsoa Villas-Boasia sinisten valmentajana?

Chelsea – Aston Villa+1,5, Merkki 2, Kerroin


Betsson – Vastuullisin peliyhtiö

 • Betssonin vedonlyönnissä kohteita on erittäin runsaasti! Betsson näyttää useita otteluita lisäksi livenä streamilta! Betssonin vedonlyöntibonus on 100% aina 100€ saakka
 • Betsonnilla joulun ajan joulukalenteri! Käy kurkkaamassa mikä bonus on tänään tullut
 • Betsson palvelee asiakkaita täysin suomeksi. Lisäksi Betssonilla live-chat päällä 24/7
 • Lunasta Betssonin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

   

  Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Chelsea lähtee kotiotteluun Aston Villaa vastaan tilanteesta, että joukkueen mestaruushaaveet ovat menneet. Oikeastaanhan ne ovat menneet jo kauan sitten. Joukkueen pelaaminen ei vakuuta, ei sitten millään tavalla. Chelsea oli ennen kauden alkua mestariehdokkaita, mutta tällä hetkellä se näyttää joltain aivan muulta. Aston Villa on hyvä keskikastin joukkue ja on ihan potentiaalinen haastamaan kärkijoukkueita yksittäisissä otteluissa.

  Aston Villa ei ole viimeisestä kolmesta vierasottelusta hävinnyt kertaakaan, viime ottelussa joukkue haki pisteen Stoken vieraana, joka ei koskaan ole tunnelmallisella Britannialla helppoa. Aston Villa on päästänyt juuri kolmessa vierasottelussa ainoastaan yhden osuman, joten Villan puolustus on toiminut erinomaisesti. Chelsean puolustus on myös toki toiminut, mutta ei se mitään ole auttanut. Joukkueen hyökkäyksestä ei ole tullut viikkoihin mitään.

  Chelsean tilanteesta tällä hetkellä kertonee se tarpeeksi hyvin, että joukkue on kolmeen viime otteluun saalistanut kolme tasapeliä. Mainittakoon, että vastassa ovat olleet sellaiset joukkueet kuten Fulham, Totteham sekä Wigan – Tottenham on toki vielä jopa mestaruustaistelussa mukana, mutta kaksi muuta kuuluvat jonnekin aivan muualle. Villa on muutenkin ollut Chelsealle vaikea vastustaja nimenomaan sinisten kotikentällä. Viidestä viime Valioliigaottelusta peräti kolme kertaa Villa on poistunut Sramford Bridgeltä piste mukanaan.

  Veikkaussivut | Tuomas