Everton - Manchester United 29.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kasaako ManU itsensä nöyryyttävän derbytappion jälkeen?

Everton – Manchester United, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

Englannin Valioliigaa. Kotijoukkue Everton on ollut tällä kaudella ailahtelevainen. Joukkue pelaa todella kapealla materiaalilla eikä Evertonille paljon jää aikaa palautua seuraavasta ottelusta, sillä joukkue pelasi torstai-iltana jatkoajalle venyneessä liigacupin ottelussa Chelseaa vastaan 120 minuuttia, häviten loppujen lopuksi 1-2. Huomionarvoista on se, että ottelu Manchester Unitedia vastaan alkaa jo kello 14 Suomen aikaa, joten Evertonilla on ainoastaan yksi päivä välissä kun vastaan tulee jo kivenkova ManU. Kapteeni Phil Neville loukkaantui cupin ottelussa ja vaihdettiin tauolla kentältä joten Nevillen pelaaminen vanhaa seuraansa vastaan on epävarmaa. Myös tärkeä Tim Cahill loukkaantui torstaina ja hänenkin pelaamisensa on vaakalaudalla. Sivussa ovat myös punaisen kortin Chelseaa vastaan saanut Roysten Drenthe, joka kärsii pelikieltonsa tässä ottelussa ja Nigerian maajoukkuemies Victor Anichebe on myös loukkaantuneiden kirjoissa. Tärkeitä pelaajia on siis Evertonilla sivussa ja ennenkaikkea huomionarvoista on se, että joukkue pelasi Cupissa tuon 120 minuuttia torstai-iltana ykkösmiehistöllään joten palautumisaikaa ei tähän otteluun jää paljoa.

Manchester United puolestaan pelasi cup-ottelunsa keskiviikkona, kun se voitti kakkosmiehistöllään Aldershotin helposti 3-0. Positiivista oli Unitedin kannalta se, että Tom Cleverley palasi kokoonpanoon oli avauskokoonpanossa keskiviikkona. Manchester Unitedilla on myös ottelussa näytön paikka, sillä edellisessä liigaottelussaan se koki nöyryyttävän tappion paikallisvastustaja Citylle lukemin 1-6. Joukkueen tähtipelaajilla on siis paljon näytettävää Evertonia vastaan, joten ”Toffees” saa vastaansa todella huippumotivoituneen Manchester Unitedin.

Evertonin muutamat mahdolliset tärkeät poissaolot, joukkueen kapea materiaali ja lyhyt palautumisaika cupin ottelusta kallistavat voittoa vieraiden suuntaan. Onhan ManU myöskin materiaaliltaan muutaman pykälän vieraita edellä.

Veikkaussivut | Jukka