Fulham - Liverpool 5.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Liverpool hyvää virettään?

Fulham – Liverpool, Merkki 2, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Fulham on pelannut alkukaudella paljon tasapelejä. Se ei ole saanut käännettyä otteluita voitoiksi, mutta ei toisaalta ole hävinnytkään kuin 5 ottelua.

Fulham saattaa joutua vaihtamaan avauksen pelaajiaan viime viikon FC Twente ottelun takia. Stephen Kelly ja Damien Duff saivat kolhun ja heidät todennäköisesti korvaavat Chris Baird ja Brian Ruiz.

Liverpool on ollut hyvässä vireessä viime aikoina pelaten tasan Cityä vastaan ja voittaen Chelsean vieraissa,mutta sai huonoja uutisia kun Lucas on loppukauden sivussa. Jay Spearingin on nyt astuttava esiin ja täyttettävä Lucasin jättämä aukko.

Liverpoolin kova vire on liikaa Fulhamille ja onkin todennäköistä, että Liverpool lähtee 3 pistettä mukanaan.

Veikkaussivut