Fulham - Manchester United 21.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Ottaako ManU mestaruutta ajatellen pakkovoiton Fulhamin vieraana?

Fulham – Manchester United, Merkki 2, kerroin 

Fulham (+1) – Manchester United, Merkki 2, kerroin 

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Fulham haastaa kotonaan suurimman mestarisuosikin Manchester Unitedin tullessa kylään. Manchester United ei ole ollut tällä kaudella lähellekään niin ylivoimainen, mitä esimerkiksi aikaisempina kausina, mutta silti joukkue on edelleen suurin mestarisuosikki.

Unitedin materiaali on hyvä vaikka joukkue tippuikin Mestareiden Liigasta. United on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena kaksi pistettä Valioliigaa johtavaa Manchester Cityä perässä. Unitedillä ei ole mitään muuta vaihtoehtoa, kuin ottaa voitot selkeästi heikoimmilta joukkueilta.

Fulhamin vieraaksi saapuva United lähteekin otteluun suurena suosikkina. Fulham koki valtavan pettymyksen viime viikolla tiputtuaan karmealla tavalla Eurooppa Liigasta ulos. United puolestaan on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan maalierolla 6-1. Ensin joukkue murskasi kotonaan Wolverhamptonin 4-1 numeroin ja sitten lauantaina QPR sai kotonaan kylmää kyytiä.

ManU on ollut todella hyvä vierasjoukkue. United ei ole hävinnyt vieraissa tällä kaudella otteluakaan. Vierassaldona on mukava kuusi voittoa sekä kaksi tasapeliä, mutta valitettavasti Unitedin kannalta kaksi tasapeliä on saldossa liikaa, etenkin sillä kotona United on kärsinyt tasapelin lisäksi yhden tappionkin. Fulhamin kotisaldo puolestaan ei päätä huimaa.

Fulhaminhan pitäisi kerätä suurin osa pisteistään nimenomaan kotikentältään, mutta kahdeksan kotiottelun saldona kolme voittoa, kolme tasapeliä sekä kaksi tappiota. Fulham on ollut ajoittain todella pahasti ulkona pelistä ja nytkin voisi kuvitella ManUn olevan liian vahva kotijoukkueelle.

ManU on joukkueista todella selkeästi laadukkaampi ja paremmassa pelivireessä.

Veikkaussivut | Tuomas