Liverpool - Everton 13.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Rästiottelussa vuorossa Merseysiden derby.

Liverpool – Everton, Merkki X2, Kerroin (Paras kerroin)

Bwin

  • Todella monipuolinen pelivalikoima
  • Hyvät kertoimet NHL-kohteisiin
  • Joka vedosta saat pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta

Siirry Bwinin sivuille tästä >>>

 

Englannin valioliigan tiistain rästiottelussa paikalliskilpailijat Liverpool ja Everton kohtaavat Anfield Roadilla Merseysiden derbyssa.

Liverpoolin kaudesta on tulossa, jos ei ole jo tullut, täydellinen pannukakku. Vaikka Pool onnistuikin Carling Cupin voittamaan, jää Mestarien liigan paikat haaveeksi tälläkin kaudella. Neljäntenä olevaan Arsenaliin matkaa on jo 13 pistettä. Kotijoukkueen vire ei valioliigassa paras mahdollinen ole, sillä joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa. Lauantaina joukkue koki tappion Sunderlandille heikon esityksen jälkeen.

Everton on pelaamassa jälleen kerran perinteisesti erittäin vahvaa kevätkautta. Toffees on hävinnyt edellisen kerran kaksi kuukautta sitten tammikuussa. Viime aikoina joukkue on kaapinut voitot Manchester Citysta, Tottenhamista ja Chelseasta. Vaikka kyseiset voitot ovat tulleetkin kotikentällä, ei niiden merkitystä vieraiden itseluottamukseen voi yhtään vähätellä.

Joukkueiden vireet kulkevat tällä hetkellä aivan eri suuntiin, eikä Everton tällä kertaa ole Anfieldilla aivan vailla mahdollisuuksia. Toffees on voittanut Anfield Roadilla viimeksi 27.09.1999, mutta mahdollisuudet pisteille ovat tiistaina varsin hyvät.

Veikkaussivut