Liverpool - Sunderland 13.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/08/2011
Jaa tämä...

Kykeneekö Sunderland venymään kauden avauksessa?

Liverpool – Sunderland, Merkki X, Kerroin 

Tämä ottelu näytetään MTV3 suorana! Voit lyödä Nordicbetillä live-vedonlyöntiä tähän kohteeseen. 

Nyt se sitten alkaa, vihdoin! Nimittäin kauan odotettu Valioliigakausi. Ensimmäisen ottelukierroksen tarjontaa kun Liverpool kohtaa kotonaan Sunderlandin. Kyseessä on avausottelu, joten vielä ei kannata odotella mitään huippusuorituksia keneltäkään. Liverpoolin viime kausi meni reilusti alakanttiin. Se on ihan selvä juttu. Liverpool toki on vahvistunut kohtalaisen selvästi viime kaudesta mm. Charlie Adamilla sekä Stewart Downingilla, mutta ehdottomasti aivan samaa voidaan sanoa vierailija Sunderlandista. Vieraista voisi sanoa sen, että joukkueella on oikeastaan mahdollisuudet hyvällä suorituksella jopa ylempään keskikastiin. Sunderlandin hankinnoista voisi mainita todella kovat nimet ; Manchester Unitedista siirtyneet puolustajat John O’Shean sekä Wes Brownin.

Liverpool osaa olla hyvin ailahteleva joukkue. Se on kyllä tullut vuosien aikana selväksi. Parhaimmillaan Liverpool voisi taistella tällä kaudella sijoituksista kärjen takana, mutta joukkueella on myös kaikki avaimet flopata aivan täysin. Sitä vaihtoehtoa ei todellakaan voi sulkea kokonaan pois. Liverpoolilta odotetetaan tällä kaudella varmasti paljon, joten on todella mielenkiintoista nähdä, tapahtuuko se juuri mainittu floppaaminen.

Sunderland puolestaan lähtee varmasti tavoittelemaan ylempää keskikastia. Sunderlandilla ei tule olemaan helppoa, mutta kyllähän mahdollisuudet ovat ilman muuta realistiset. Liverpool on kotonaan kauden avauksessa suosikki, mutta kuten jokaisessa liigassa, kauden alussa nähdään yllätyksiä. Niin varmasti Valioliigassakin. Sunderland voi yllättää tällä kaudella vielä monet. Maalit ovat varmasti vähissä tässä ottelussa.

Veikkaussivut | Tuomas