Liverpool - Tottenham 6.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2012
Jaa tämä...

Mestaruudesta taisteleva Tottenham vierailee maanantaina Anfieldilla.

Liverpool – Tottenham, Merkki 1, Kerroin

EXPEKT – VOIT TEHDÄ VEDON ILMAN RISKIÄ

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet

Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Englannin valioliigaa. Pienoisista loukkaantumisista kärsivä Tottenham yrittää murtaa Anfield Roadin ”kirousta” tältä kaudelta. Liverpool ei vielä kotikentällään tällä kaudella ole hävinnyt.

Liverpool on ollut koko kauden todella ailahteleva. Kotonaan joukkue on yhä tappioitta, mutta lukuisat tasapelit heikoimmille joukkueille tahraavat tuota tilastoa hieman. Jos on Pool heikompiaan vastaan kompastellut, niin kärkijoukkueita vastaan joukkue on syttynyt pelaamaan. Siitä osoituksena viime aikaiset Cupin suoritukset, kun molemmat Manchesterin joukkueet putosivat jatkosta Liverpoolin käsittelyssä niin Carling Cupissa kuin FA Cupissakin.

Tottenham taistelee vielä tiukasti mestaruudesta, eroa kärkiseura Cityyn on kahdeksan pistettä. Tottenham matkaa Anfieldille hieman vajaamiehisenä, monen pelaajan pelikunto on todellinen arvoitus vielä tässä vaiheessa. Varmuudella sivussa ovat Tom Huddlestone ja William Gallas. Kyle Walkerin, Rafael van der Vaartin, Emmanuel Adebayorin, Aaron Lennonin ja Jermaine Defoen pelikunto ratkeaa vasta ennen ottelua. Näistä lähimpänä pelikuntoa ovat brittimedian mukaan Lennon ja Defoe.

Liverpool syttynee otteluun jälleen varmasti ja pistänee Spursin todella ahtaalle. Mielessä on myös varmasti syksyn kohtaaminen, kun joukkueet kohtasivat Tottenhamin kotikentällä White Hart Lanella. Silloin Pool otti lukua kahden punaisen kortin kera 0-4. Revanssin makua?

Poissaolot :

Liverpool : Lucas Leiva

Tottenham : Tom Huddlestone, William Gallas, Kyle Walker?, Rafael van der Vaart?, Emmanuel Adebayor?, Aaron Lennon?, Jermaine Defoe?

Mahdolliset avauskokoonpanot :

Liverpool : Reina – Johnson, Skrtel, Agger, Enrique – Gerrard, Spearing, Adam – Suarez, Carroll, Bellamy

Tottenham : Friedel – Walker?, Kaboul, King, Assou-Ekotto – Krancjar, Parker, Modric, Livermore, Bale – Defoe?

Veikkaussivut | Jukka