Manchester United - Chelsea 18.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Kaksi suurinta mestariehdokasta kohtaavat.

Manchester United – Chelsea, Merkki X, Kerroin 

Manchester United on aloittanut kautensa todella hyvin Valioliigassa ja on tehnyt 18 maalia 4 pelissä. Rooney on elämänsä kunnossa ja Ashley Young on aloittanut erinomaisesti uudessa joukkueessaan. Maalivahti De Gea on ottanut huippu torjuntoja ja päästänyt pari helppoa maalia, mutta parantaan koko ajan. Rio Ferdinand palaa kokoonpanoon ja Fletcher, joka pelasi 60 minuuttia keskiviikkona Benficaa vastaan saattaa aloittaa avauksessa. Vidic ja Rafael jatkavat loukkaantuneena eivätkä pelaa sunnuntaina.

Chelsea jatkoi kanssa hyvää virettään ja otti 2-0 voiton Bayer Leverkusenista Mestarien liigassa. Chelsean kannalta on hyvä, että Fernando Torres näytti viime pelissä piristymisen merkkejä ja syötti joukkueen molemmat osumat. Kun Torres löytää kadonneen itseluottamuksensa hän alkaa myös tehdä maaleja. Kesän yksi parhaista ostoksista Valioliigassa on ollut Juan Mata. Heti Chelseaan tullessaa Mata on ottanut ohjat käsiinsä ja on todella tärkeä pelaaja Chelsean pelinrakentelussa. Didier Drogba jatkaa loukkaantuneena.

Andre Villas-Boasilla on nyt edessään yksi kovimmista haasteistaan valmentaja urallaan kun hän kohtaa todella kokeneen Sir Alex Fergusonin. Villas-Boasilla on takana 95 ottelua valmentajana kun Fergusonin sama lukema on 2 053 ottelua.

ManU nykyisessä vireessään on erittäin paha joukkue jokaiselle vierailijalle, mutta Chelsean nyky vire on kova eikä se taivu helpolla. Tasainen ja tiukka vääntö tulossa Old Traffordilla.

Veikkaussivut | Kakezki