Manchester United - Manchester City 23.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Juhlivatko Manchesterissä pelin jälkeen punaiset vai siniset?

Manchester United – Manchester City, Merkki 1, Kerroin
Manchester United – Manchester City (+1), Merkki 1, Kerroin

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 €bonuksen uusille asiakkailleen!

 Jalkapallon Englannin Valioliigan kierroksen todellisessa huippuottelussa Old Traffordilla Manchester United saa vastaansa Manchester Cityn. Kyseessä on molemmille kauden yhdeksäs ottelu.

 

Molemmat joukkueet ovat pelannet hienon alkukauden ja ovatkin aivan kärkikahinoissa mukana. Manchester United lähti kauteen suurimpana mestariehdokkaana, ja puolestaan Manchester City yhdessä Chelsean kanssa punaisten suurimpina haastajina. Manchester United on voittanut kahdeksasta pelaamastaan ottelustaan kuusi ja kahdesti pelannut tasan, joten alkukausi on ollut erittäin hyvä. Molemmat joukkueet ovat tehneet todella paljon maaleja – Man City johtaa tilastoa 27:llä osumallaan ja isoveli on iskenyt kaksi osumaa vähemmän.

Manchester City on hankkinut joukkueeseensa niin paljon huipputaitoa ja osaamista, ettei yksinkertaisesti kaikille löydy peliaikaa. Citystä löytyy varmasti paljon pelaajia, jotka ovat erittäin turhautuneita omaan tilanteeseensa, vaikka tottakai huippujoukkueilla onkin pakko olla laatua myös vaihtopenkillä.

Manchester United on kuitenkin ilman muuta parempi joukkue ja varmasti niin huippumotivoitunut otteluun, että kyllähän United kotonaan on ehdottomasti ottelun suosikki!

Veikkaussivut | Tuomas