Manchester United - Tottenham 22.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Saako Tottenhamin karmea Old Trafford-putki jatkoa?

Manchester United – Tottenham, Merkki 1, Kerroin
Manchester United – Tottenham, Merkki Yli 2,5 maalia, Kerroin

Valioliigan suurin mestarisuosikki isännöi europaikoista taistelevaa Tottenhamia. Old Trafford ei ole ollut mieluinen paikka pelata Spursille, sillä Tottenham ei ole voittanut ManUa sen kotikentällä yli 16 otteluun. ManU on voittanut 16 ottelusta peräti 14, kahdesti ollaan päädytty tasapeliin. Molemmat kärsivät loukkaantumisista, mutta Tottenhamin puolella homma on huomattavasti sekavampi.

ManU menetti tärkeimmät topparinsa Vidicin ja Ferdinandin voitokkaassa WBA-ottelussa. De Gean esitettyä epävarmoja otteita on puolustuspää nyt erittäin haavoittuvainen. Sen takia Tottenhamilla on nyt mahdollisuus maalintekoon, kun se ei siihen viime vuonna pystynyt. ManUlla on todella laadukas ja laaja hyökkäyskalusto, se pystyy luomaan lukuisia maalintekopaikkoja. Tottenhamilta on varmuudella sivussa Sandro ja Pienaar. Epävarmoja ovat puolestaan King, Gallas, Jenas, Modric ja Palacios. Esimerkiksi tähtipelaaja Modricin poissaolo heikentäisi Tottenhamin voitto-osakkeita merkittävästi.

ManUlla on materiaalietu ja kotiyleisön tuki takanaan. Tottenhamin nykykunto on arvoitus, sillä tämä ottelu on sille vasta kauden ensimmäinen. Vieraiden tilanne on vähintäänkin sekava, sillä on poissaoloja. Siitä huolimatta ManU on ottelussa suuri suosikki.

Veikkaussivut | JJ