Manchester United - Wigan 26.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Loppuuko Wiganin hieno lento Old Traffordille?

Manchester United – Wigan (+2), Merkki 1, Kerroin 

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (talleta 200 € ja saat Unibetilta 100 € lisää)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Unibetin joulukalenterista joka päivä uusi bonus aattoon saakka

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Old Traffordilla vastakkain asettuvat suurin mestarisuosikki Manchester United sekä putoamista vastaan taisteleva Wigan. Tasoero joukkueiden välillä on valtava. Manchester United ei ole missään tapauksessa ollut kauden aikana niin vakuuttava, mitä on parhaimmillaan! Joukkue on silti edelleen hyvin mukana mestaruustaistossa ja varsinkin viime aikojen peliesitykset vain nostattavat itseluottamusta. Mestaruustaisto tullaan käymään Manchesterin seurojen kesken erittäin todennäköisesti.

ManU on kolmesta viime ottelusta napannut yhdeksän pistettä. ManU on viimeistellyt otteluissa yhteensä yksitoista osumaa ja päästänyt yhden. Viime kierroksella he hakivat 0-5 murskavoiton Fulhamin kotistadionilta. United on todella huimassa iskussa, mutta vastaan asettuva Wigankaan ei ole huonosti pelannut.

Wigan on pelannut viime ajat selkeästi yli tasonsa. Joukkueen materiaali on surkea, mutta silti kotonaan Wigan pelaa hyvin. Kahdessa viime ottelussa Wigan on onnistunut tasaamaan pisteet niin Chelseaa kuin Liverpooliakin vastaan. Vaikka kahdesta viime vierasottelustakin Wigan on selvinnyt läpi kunnialla, on joukkueen vierasesiintyminen heikkoa. Kymmenestä viime vierasottelusta Wigan on voittanut vain kolme. Wiganin vierailut Old Traffordille ovat hyvin selkeää luettavaa, kuusi vierailua, kuusi tappiota ja yksi tehty maali. Kaksi viimeisintä vierailua ovat päättyneet yhteismaalein 7-0.

Veikkassivut | Tuomas