Newcastle - Chelsea 3.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/03/2011
Jaa tämä...

Saako sinisten Andre Villas-Boas sanoa hyvästit valmentajahommille?

Newcastle – Chelsea, Merkki 2, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, päivän ensimmäinen ottelu käydään Newcastlen sekä Chelsean välillä.

Heti alkuun voidaan todeta se, että panoksena on kolmen pisteen lisäksi Andre Villas-Boaksen työpaikka. Chelsea on ollut alkukauden epäonnistuja numero yksi. Chelsea on kerännyt pelaamistaan otteluistaan kahdeksan voittoa, tasapelin sekä peräti neljä tappiota. Viimeinen lukema on aivan liikaa Chelsean tasoiselle joukkueelle, jonka pitäisi taistella ilman muuta Valioliigan mestaruudesta. Se nyt on päivänselvää, ettei Chelsea tule taistelemaan mestaruudesta, sillä piste-eroa Manchester Cityyn on jo peräti kymmenen pistettä.

Newcastle puolestaan on alkukauden suurin onnistuja. Harakkaparvi on liigassa erittäin hienosti neljäntenä. Newcastlen puolustus on ollut aivan erinomaisessa kunnossa, sillä kotijoukkue on päästänyt ainoastaan kaksitoista maalia, joka on todella vähän. Newcastlen valmentaja Alan Pardew on saanut joukkueen materiaalista irti kaiken mahdollisen ja vielä mahdottomankin, sillä vain yksi tappio tällä kaudella Newcastlen tasoiselle joukkueelle on kyllä uskomattoman upea suoritus!

Chelsea ei ole vakuuttanut millään tavalla. Chelsean kohdalla voidaan puhua jo kriisistä, mutta onhan Chelsealla paljon kotijoukkuetta parempi materiaali. Newcastlella on myös hieman kokoonpano-ongelmia. Sivussa ovat mm. tärkeät Jonas Gutierrez kuten myös Ismael Tiote. Kaikesta sinisten sekoiluista huolimatta vierasjoukkue on vieraissakin selkeä suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas