Norwich - Tottenham 27.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Spurs pirteän nousijan vieraaksi Carrow Roadille.

Norwich – Tottenham, Merkki 2, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (talleta 200 € ja saat Unibetilta 100 € lisää)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Unibetin joulukalenterista joka päivä uusi bonus aattoon saakka

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Englannin valioliigaa. Mallikkaasti kauden aloittanut nousijajoukkue Norwich mittaa seuraavaksi joulunajan ruuhkapelissä kolmantena majailevan Tottenhamin.

”Kanarianlinnut” ovat olleet pirteä ilmestys valioliigaan ja joukkueella on kasassa jo 21 pistettä. Norwich pelaa todella rohkeaa jalkapalloa, huolimatta siitä, lähteekö se otteluun suosikkina tai altavastaajana. Joukkue ei kuitenkaan ole isompiaan pystynyt haastamaan, vaan on kärsinyt kärkiseuroille odotetut tappiot, lukuunottamatta Liverpoolia, joka on kompastellut tällä kaudella jo useaan otteeseen. Tottenhamia vastaan on odotettavissa vaikeaa.

Vierailija kärsii pienoisista loukkaantumisista, mutta lähtee siitä huolimatta otteluun selkeänä suosikkina. Spurs näyttää olevan tällä hetkellä suurin Manchesterin joukkueiden haastaja, tosin ero on jo Cityyn ja Unitediin 10 pistettä, mutta lontoolaisilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Norwich on selviytynyt tähän asti ruuhkasta hyvin, mutta tämä ottelu jo näyttää kuinka joukkue on kestänyt viime päivien rasitukset. Kapealla ringillä pelaava joukkue kuitenkin kärsii auttamatta otteluohjelmasta, joka on ollut iät ja ajat samanlaisnen brittein saarilla. Tottenham lähtee otteluun suurena suosikkina, ja ihme pitää käydä jos pisteitä Carrow Roadille jää.

Veikkaussivut | Jukka