Stoke City - Newcastle 31.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko ”harakoiden” lento?

Stoke City – Newcastle +0.5, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Englannin Valioliiga. Kaksi mielenkiintoista joukkuetta kohtaavat maanantai-illan ainoassa Valioliigakamppailussa. Kotijoukkue Stoke on kenties koko liigan kotiriipuvaisin joukkue, eikä Britannia Stadiumilla fyysisesti kovaa pelaavaa joukkuetta ole helppo lähteä haastamaan. Sen on ovat saaneet kokea myös aivan valioliigan kärkiseurat viime vuosina, kuten jo myöskin tällä kaudella.

Pieni kysymysmerkki kuitenkin isäntien kannalta on se, kuinka kapealla materiaalilla pelaava ryhmä pystyy otteluruuhkan keskellä selviytymään otteluistaan? Joukkue tahkonnee valioliigan lisäksi myös Eurooppaliigaa, Carling Cupista tuli noutaja viikkopelissä sekä myös aikanaan alkavaa FA Cupia. Viikolla joukkue pelasi siis lähes ykkösmiehistöllään liigacuppia, josta joukkue putosi häviten Liverpoolille 1-2. Torstaina joukkueella on puolestaan jo edessään Eurooppaliigan ottelu, ja tulosten osalta myös Eurooppa kiinnosta piskuista seuraa. On siis selvää, että tällä tahdilla joukkueen paukut loppuvat jossain vaiheessa.

Newcastle on ollut alkukaudella todella pirteä yllätys. ”Harakat” ovat yhdessä liigakärki Cityn kanssa ainoat joukkueet jotka eivät vielä tällä kaudella ole tappiota kokeneet. Sarjaohjelma tosin ei vielä ole ollut ylivoimaisen vaikea.Myös Newcastle pelasi viikolla liigacupia, kakkosmiehistöllään, häviten Blackburnille jatkoajalla maali-iloittelun jälkeen 3-4. Tämä tuskin oli joukkueelle mikään suurin pettymys, sillä varmasti joukkueen tärkein tavoite on pysyä valioliigan kärkipäässä tavoittelemassa europaikkoja.

Kotikenttä on Stokelle valtava etu, mutta pitänee kuitenkin huomioida joukkueen tämänhetkinen otteluruuhka joka alkaa varmasti vielä jaloissa painamaan, jos ei jo hitusen paina. Myös tuleva Eurooppa-liigan ottelu voi jo kolkutella takaraivossa. Newcastlen alkukausi on ollut loistava, ja joukkue matkaa Britannia Stadiumille täynnä itseluottamusta. En jaksa usko vielä Newcastlen kokevan avaustappiota, vaikka helppo vierailu ei tiedossa olekaan.

Veikkaussivut | Jukka