Swansea - Sunderland 27.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/08/2011
Jaa tämä...

Vahvistunut Sunderland nousijajoukkueen testissä.

Swansea – Sunderland, Merkki 2, Kerroin 

Nousijajoukkue Swansea isännöi Sunderlandia. Vierailija tähtää ehdottomasti tuolla rosterilla ylempään keskikastiin, Swansean päätavoite on liigapaikan säilyttäminen. Sunderland on vahvistanut joukkuettaan esimerkiksi Brownilla, O´Shealla, Elmohamadylla ja Larssonilla. Vaihtuvuutta on ollut paljon, joten tuskin Sunderland pelaa tasaista kautta, mutta kyllähän se Swanseata laadukkaampi on.

Swansea on ollut tähän mennessä heikoin nousijajoukkue, se on kerännyt kahdesta pelistään yhden pisteen ja maalierokin on aika synkkä 0-4. Se tuhlaili lukuisia maalipaikkoja Wigania vastaan, ja jäi maalittomaan. Nyt jos ei pelitaso nouse Sunderlandia vastaan, tulee pataan ja kunnolla.

Ghanalaisen maalitykin Asamoah Gyanin heräämistä odotellaan, maalisaldo näyttää vielä nollaa. Sunderland on alkukaudesta ailahdellut, mutta parhaimmillaan se pystyy haastamaan kärkijoukkueita, niin kuin 1-1 tasapeli Liverpoolista osoitti.

Swansealla on kotietu, mutta missään nimessä se ei ole tässä suosikin asemassa. Yli kolmen kertoimet kelpaavat mainiosti vierasjoukkueelle.

Veikkaussivut | JJ