Tottenham - Chelsea 22.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Chelsea pakkovoiton edessä White Hart Lanelta.

Tottenham – Chelsea, Merkki 2, Kerroin 

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (talleta 200 € ja saat Unibetilta 100 € lisää)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Unibetin joulukalenterista joka päivä uusi bonus aattoon saakka

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan kierroksen päätösottelu käydään kahden huippujoukkueen välillä Chelsean saapuessa mittaamaan Tottenhamin nykyvireen.

Tottenham on pelannut alkukauden todella hyvin, mutta Chelsea on ollut paha pettymys. Chelsea voitti noin puolitoista viikkoa sitten huipputärkeässä ottelussa Manchester Cityn 2-1 numeroin! Mestaruushaaveet näytti vielä hyvältä, mutta kylmää vettä niskaan tarjoili viikonloppuna Wigan nousemalla lopussa 1-1 tasapeliin. Chelsea on pelannut toki kärkeä ottelun vähemmän, mutta piste-eroa kärjessä olevaan Cityyn on nyt kaksitoista pistettä. Chelsealla ei ole nyt mitään muuta vaihtoehtoa, kuin ottaa pakkovoitto.

Tottenham ei tule tietenkään päästämään sinisiä helpolla. Tottenham on pelannut kotonaan hyvin, mutta siihen on turha kuitenkaan reagoida liikaa. Tottenhamin vastustajat ovat olleet pidemmän aikaa heikkoja, kuudessa viime kotiottelussa ei ole ollut vastassa edes lähelle Chelsean tasoista joukkuetta.

Chelsea on ollut vuosien aikana valkoisten kotikentällä todella vaikea vastustaja. Tottenham on voittanut ainoastaan kolme kertaa. Chelsea on hävinnyt muutenkin viimeiseen kuuteen otteluun ainoastaan yhden. Chelsea on tästä kaksikosta ilman muuta selkeästi Tottenhamia laadukkaampi osapuoli ja jopa vieraissakin Chelsea voitaisiin asettaa lieväksi suosikiksi.

Veikkaussivut | Tuomas