WBA - Bolton 19.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Bolton loukkaantumisten runtelemana The Hawthornsille.

WBA – Bolton, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Englannin Valioliigaa. West Bromwich saa vieraakseen The Hawthornsille Boltonin, joka kärsii avainpelaajien loukkaantumisista.

Vierasjoukkue Boltonin alkukausi on ollut vaikea. Ennen kauden alkua joukkue koki muutaman pahan takaiskun, kun pari pelaajaa joutui pitkälle sairaslomalle. Tällä hetkellä joukkueelta on sivussa kahdeksan pelimiestä, joka voi olla myös osasyy siihen, että Boltonin esitykset kentällä eivät ole häikäisseet. Ainakin Marcus Alonso, Dedryck Boyata, Tyrone Mears, Sam Ricketts, Ricardo Gardner, Stuart Holden, Sean Davis ja Chung-Yong Lee missaavat ottelun.

WBA ei sekään ole kummemmin vakuuttanut, mutta lähtee kotikentällään suosikkina loukkaantumisista kärsivää vierailijaa vastaan. Tosin kaksi edellistä tappiota ovat tulleet sarjan kärkipään joukkueille, Arsenalille ja Liverpoolille. Sitä ennen joukkue tahkosi neljä ottelua ilman tappiota.

Kotietu, loukkaantumistilanne, sekä parempi vire kääntävät kelkkaa ehdottomasti WBA:n suuntaan ja kahden kertoimet maistuvat.

Veikkaussivut | Jukka