WBA - Manchester City 26.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Valioliigan kärkijoukkue pistejahtiin The Hawthornsille.

WBA – Manchester City, Merkki 2, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa. Lähestulokoon täydellisen alkukauden saarivaltakunnan kentillä pelannut City matkustaa seuraavaksi West Bromwichin vieraaksi.

Kotijoukkue on ollut tulosten valossa piristymään päin, mutta vastukset ovat olleet aivan toista luokkaa kuin tänään tapaninpäivänä. Alavireinen Newcastle kaatui vieraskentällä, kuten myös sarjataulukon tyvipäähän juuttunut Blackburn. Myös heikkovireinen Bolton on kaatunut joukkueen edellisessä kuudessa ottelussa. Albionilta on sivussa ottelusta varmuudella Zoltan Gera, Steven Reid ja James Morrison. Youssuf Mulumbun ja Jerome Thomasin pelaaminen on epävarmaa.

Manchester City on ollut vakuuttava koko kauden. Joukkue johtaa liigaa kolmella pisteellä ennen paikalliskilpailija Unitedia, ero on hieman kaventunut joulukuussa, johtuen Cityn hitusen vaikeammasta sarjaohjelmasta. Mitään sen suurempaa kömmähdystä ei kuitenkaan ole havaittavissa, sen huomaa kun vilkaisee sarjataulukkoa. Citylla uupuu kokoonpanosta varmuudella ainoastaan vain Aleksandr Kolarov.

Joukkueiden materiaaleissa on eroa kuin yöllä ja päivällä. City operoi myös huomattavasti laajemmalla ringillä, josta on hyötyä näin otteluruuhkien aikaan. City jatkaa tapanina voittokulkuaan liigan kärjessä.

Veikkaussivut | Jukka