FC Inter - JJK 29.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Katkaiseeko Inter siivet JJK:n mitalihaaveilta?

FC Inter – JJK, Merkki 1, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

Jalkapallon Veikkausliigan päätöskierrosta, karmeimmat panokset löytyvät Turusta, jossa FC Inter saa vieraakseen Jyväskylän Jalkapalloklubin, panoksia ei voisi enää enempää viimeisellä kierroksella olla.

FC Inter on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena, kun taas Jyväskylän Jalkapalloklubi on heti perässä kolmantena, mutta keränneenä aivan saman määrän pisteitä kuin kotijoukkue. Aivan varmasti todella moni yleisöstä sekä myöskin kentällä pelaajista ovat kiinnostuneita mitä tapahtuu ottelussa MIFK – FC Honka, koska mikäli Honka ei onnistu voittamaan kotijoukkuetta, niin sekä Inter että myöskin JJK tulevat tällä kaudella olemaan kolmen parhaan joukossa, päättyipä ottelu sitten miten tahansa.

Lähtökohta on kuitenkin todellakin se, että Honka onnistuu nappaamaan saarelta vierasvoiton, joten panoksia Turun otteluun kyllä riittää. Inter on tehnyt todella paljon maaleja, toiseksi eniten HJK:n jälkeen, mutta puolustamisessa Inter ei todellakaan ole ajoittain vakuuttanut ollenkaan, toisaalta JJK vieläpä vielä vähemmän. Vaikka molemmat ovat pelanneet upean kauden Suomen pääsarjassa, niin kuitenkaan kummankaan lähtökohdat viimeiseen otteluun eivät ole helpot, sillä esimerkiksi kahdesta edellisestä ottelusta Inter on saalistanut vain yhden pisteen, eikä kyllä jyväskyläläisryhmälläkään mitenkään erityisen hyvin ole mennyt, vaikka edellisessä ottelussaan runsaslukuisen yleisön edessä kaatoikin MIFK:n melko helposti 2-0 lukemin.

Inter on ilman muuta laadukkaampi joukkue kuin mitä vierailijoiden ryhmä, ja vieläpä kotietu päälle, niin varmasti Inter haluaa päättää kautensa kotivoittoon.

Veikkaussivut | Tuomas