FF Jaro - FC Honka 22.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Jatkaako Jaro huikeita esityksiään kotikentällä?

FF Jaro – Honka, Merkki 1, Kerroin

Pietarsaaren Jaro lähtee jatkamaan kotivoittoputkeaan Honkaa vastaan. Kotijoukkue on sarjataulukossa sijalla 9 ja pisteet tulisivat enemmän kuin tarpeeseen. Espoolaiset sen sijaan majailevat kärkinelikon perässä sijalla 5. Molemmilla olisi kuitenkin hieman parantamisen varaa, sijan tai pari.

Jaro on pelannut viime peleissään todella pirteästi ja viidestä viimeisestä tilastot näyttävät 2-2-1. Joukkoon mahtuu mm. upea 1-0 kotivoitto sarjakärki HJK:sta. Ainoa tappio tuli Turussa Interin vieraana, vaikkei pietarsaarelaisten pistepotti täysi vääryys olisikaan ollut, sen verran paljon tilanteita tuli kummassakin päädyssä.

Huonosti ei ole Honkakaan pelannut, vaikkakin kahdesta viime pelistä ei ole voittoa herunut. Europelien päättymisen jälkeen espoolaiset ovat pelanneet hvyin, mutta esimerkiksi viime pelissä koettu 1-1 tasapeli kotona VPS:ää vastaan ei oikein vakuuta.

Jaro on kotikentällään tehtaillut liigan kolmanneksi eniten maaleja ja kahdessa viime pelissään joukkue on onnistunut maalinteossa peräti 7 kertaa. Heikon alkukauden jälkeen nuori joukkue on todella löytänyt yhteisen sävelen ja pelaa nyt parhaalla tasollaan. Lisäksi punapaidat ovat hyvin kotiriippuvainen joukkue, joten pirteää ja liikkuvaa peliä on odotettavissa tänäänkin. Kotiedun sekä todella loistavien peliesitysten turvin Jarolla on täydet mahdollisuudet napata tänään kolme pistettä ja kotivoitto totetutuu kerrointa paljon todennäköisemmin.

Veikkaussivut | HIFK