IFK Mariehamn - FC Honka 29.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Honka se, mikä tässä tilanteessa on vielä tehtävissä?

IFK Mariehamn – FC Honka, merkki 2, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jalkapallon Veikkausliigan viimeistä ottelukierrosta, päivän toisessa erittäin merkityksellisessä ottelussa IFK Mariehamn saa vieraakseen mitaleista taistelevan Espoon Hongan.

IFK Mariehamn kausi on sujunut aivan odotetusti, joukkue on mukavasti sarjataulukon keskikastissa, joten kotijoukkueen kannattajat voivat olla ihan tyytyväisiä siihen, mitä oma joukkue on kentällä tällä kaudella esittänyt.

Honka puolestaan pelasi katastrofaalisen 1-1 tasapelin viime kierroksella FF Jaroa vastaan, tulos oli todella kurja, koska Honka tarvitsi ehdottomasti ottelusta kolme pistettä, eikä mitään muuta, mutta kuitenkaan sitä ei saatu. Nyt tilanne on sellainen, että Honka on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä kaksi pistettä toisena olevaa Turun Interiä sekä kolmantena olevaa Jyväskylän Jalkapalloklubia perässä. Honka on kokenut Jaro -tasapelin lisäksi muitakin aivan turhia pistemenetyksiä, kuten esimerkiksi 1-1 tasapeli HJK:ta vastaan – vaikka HJK tietenkin onkin Suomen paras joukkue tälläkin kaudella, niin vierailijoilla ei ollut mitään panoksia, kun taas Hongalla niitä oli todella paljon. Honka tarvitsee ottelusta vain ja ainoastaan voiton.

Veikkaussivut | Tuomas