KuPS - RoPS 22.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako RoPS taistelua sarjapaikastaan?

KuPS – RoPS, Merkki 2, Kerroin

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 €bonuksen uusille asiakkailleen!
Katso lisää Nordicbetin sivuilta tästä.Jalkapallon Veikkausliiga lähenee loppuaan ja panokset sen kuinkasvavat! Kuopiossa kohtaavat Kuopion Palloseura sekä Rovaniemen Palloseura. Kun kautta on pelaamatta jokaisella joukkueella vielä neljä kierrosta, niin Kuopion Palloseuran kohdalla tilanne on se, että joukkue on turvallisesti keskikastissa. Kausi on sujunut alle odotusten, mutta toisaalta osasyy on varmasti Euro-ottelut, jotka vaikuttivat alkukaudesta kuopiolaisryhmän peliesityksiin.

RoPS puolestaan on tuomittu jo moneen kertaan varmaksi putoajaksi, mutta jälleen kerran asiantuntijat ovat olleet täysin väärässä. RoPS on hienossa voittoputkessa, eikä missään todellakaan sanota, että RoPS pelaisi ensi kaudella Ykköstä. Matti Hiukka on tehnyt loistavaa työtä sinipaitojen valmennuksessa, sillä RoPShan on enää seitsemän pistettä toiseksi viimeisenä olevaa FF Jaroa perässä. RoPSin maaliero on todella huono, joten tasapisteissä RoPS jäisi viimeiseksi, mutta tällä hetkellä ilman muuta vierailijoilla on niin hieno pelivire ja ennen kaikkea uskoa omaan tekemiseen!

Veikkaussivut | Tuomas