KuPS - VPS 18.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

KuPS saa vieraita Vaasasta.

KuPS – VPS, Merkki 1, Kerroin 

Tauon jälkeen KuPS aloitti pirteästi ja kaatoi kotikentällään sarjakakkosen FC Interin lukemin 2-1. Viimeisessä pelissä joukkue koki niukan 1-0 tappion sarjakärki HJK:n vieraana, vaikka kentällä oli paljon seuran junioreita. Sarjataulukossa kymmenentenä majailevan KuPSin suunta onkin nyt ylöspäin, ja hyvää peliä on odotettavissa myös tänään. Poissa ovat vain Antti Hynynen ja pelikiellossa oleva Dickson Nwakaeme sekä pitkäaikaispotilaat Petri Oravainen ja Patrice Ollo. Puolustajat Balazs Balogh ja Pietari Holopainen palaavat joukkueen iloksi kokoonpanoon.

VPS aloitti tauon jälkeen huonosti häviten kotikentällään Hakalle numeroin 1-2. Seuraavassa pelissä joukkue teki ryhtiliikkeen ja kaatoi Vaasassa Tepsin 3-2 värikkäiden vaiheiden jälkeen. Vierasmatseissa peli ei kuitenkaan ole kulkenut, ja niistä saldo on todella heikko 1-5-6. Jo pitkään poissa olleen Jani Tanskan lisäksi Aleksandr Kokko ja Tero Koskela ovat poissa loppukauden, tuore puolustushankinta Giuseppe Funicello joutuu jättämään Kuopion-matkan väliin nilkkavamman vuoksi, ja Ville Koskimaan akillesjänne on tulehtunut. Lisäksi Jyrki Saranpää on pelikiellossa.

KuPS on materiaalinsa puolesta monta askelta vierailijoita edellä ja on yksi liigan parhaista kotijoukkueista. Kuopiolaisseuran materiaali- ja kotiedun sekä Vepsun loukkaantumishuolien ansiosta nostaisin tässä ottelussa KuPSin kerrointa paljon suuremmaksi suosikiksi.

Veikkaussivut | HIFK