RoPS - HJK 26.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Yltääkö HJK maaliennätykseen Rovaniemellä?

RoPS +1,5 – HJK, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!

 Jalkapallon Veikkausliigaa. Ottelusta ei enää suurempaa panosta ole, kotijoukkue RoPS on sarjan viimeinen ja on näin ollen varmistanut putoamisensa sarjaporrasta alemmas. Vierailija Helsingistä puolestaan on varmistanut liigamestaruutensa.

Näillä lähtöastelmilla voidaan nähdä todella vapautunutta peliä, sillä kummallakaan ei enää suurempia paineita ottelussa ole, vierasjoukkue HJK:lla on lähinnä pelissä ammattiylpeys.

HJK on valovuoden kotijoukkuetta edellä ja lähtee megasuosikkina Rovaniemelle, vaikka ottelussa ei siis enää suurempaa panosta olekkaan. On kuitenkin muistettava että jos HJK tänään maalin tekee niin se rikkoo kaikkien aikojen yhden kauden maaliennätyksen. Siitä lähdetään että se Rovaniemellä rikki menee.

Jos molemmat joukkueet pelaavat vapautuneesti, niin pohjoisen illassa voi olla luvassa maalijuhlat jossa vierailija HJK on vahvoilla.

Veikkaussivut | ED89