RoPS - MyPa 26.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

RoPS haluaa pois jumbosijalta.

RoPS – MyPa, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Veikkausliigaa. Kotijoukkue RoPSin tilanne sarjataulukon hännillä näyttää tukalalta, rovaniemeläispoppoo on voittanut tällä kaudella ainoastaan kaksi kertaa ja nekin voitot tulivat alkukaudesta. Viimeksi joukkue on voittanut toukokuun 15. päivä ja silloin vastassa oli juuri tämäniltainen vastustaja MyPa, jonka RoPS murskasi vieraskentällä puhtaasti 4-0. Vaikka RoPS on umpisurkea ollutkin niin täytynee muistaa, ettei joukkue vielä ole pudonnut. Voitto tästä ottelusta nostaisi joukkueen kuuden pisteen päähän VPS:sta.

MyPa puolestaan on muutamaa pistettä vaille sarjapaikan uusinut, joten aika paineettomasti voi vierailija loppukauden pelata. Viime aikoina MyPa on kärsinyt loukkaantumisista ja sama näyttää olevan tilanne myös tänään. Joukkueelta uupuu tästä ottelusta maalivahti Mika Johansson ja tilalle on tullut paikkaamaan Ville Iiskola, konkari Antti Kuismala on penkillä. Kenttäpelaajista eivät tänään bussiin hypänneet Rovaniemelle Sampsa Timoska, Niko Kukka, Tuomas Aho, Jussi Perttula, Konsta Hietanen, Antti Okkonen, Ville Saxman, Otto Kejonen, Pele Koljonen, Sasha Anttilainen sekä Maxim Votinov. Jokainen osaa laskea, mutta vierailla on tänään 12 pelaajaa sivussa kokoonpanosta!

Joukkue on viime otteluihin joutunut hankkimaan vahvistuksia joten peli on ollut hieman hakusessa uusien pelaajien takia. Jokatapauksessa, RoPS on tappioista ja tasapeleistä huolimatta taistellut hyvin ja uskon, että kauden kolmas voitto näkee päivänvalon poissaoloista kärsivää MyPaa vastaan.

Veikkaussivut | ED89