TPS - HJK 19.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Veikkausliigassa Suomen El Clasico.

TPS – HJK, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jalkapallon Veikkausliigaa. Kierroksen huippuottelussa Paavo Nurmi stadionilla kohtaavat isäntäjoukkue Turun Palloseura, sekä Helsingin Jalkapalloklubi.

HJK lähti kauteen suurimpana mestarisuosikkina, eikä yhden kierroksen perusteella siitä ole epäselvyyttä. HJK voitti hieman takerrellenkin MIFK:n kotikentällään 3-1. Tämän kauden suurimpiin sensaatioihin lukeutuva, jo harjoituskaudella monen huulilla ollut Joel Pohjanpalo teki kolme maalia kolmessa minuutissa. HJK on heikentynyt viime kaudesta, mutta ylivoimaisesti kovimmalla materiaalilla Klubi on edelleen liikenteessä.

TPS:aa ennakoitiin HJK:n haastajaksi, ja joukkue esiintyikin harjoituskaudella edukseen. Nuori joukkue voitti upeasti liigacupin, finaalissa kaatui rankkareilla juuri tämäniltainen vastustaja, HJK. TPS:n kauden aloitus sujui todella vaisusti, kun MyPa haki vierasjoukkueena pisteet Turusta. TPS oli ottelussa huono, ja MyPan prässi oli ottelun alkupuolella todellista myrkkyä Palloseuralle.

Ensimmäisen kierroksen perusteella ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä. Liikaa ei kuitenkaan kannata tuijotella avauskierroksen otteuita, sillä TPS syttyy varmasti kun vastaan asettuu suurin mestarisuosikki, yleisöä on myös odotettavissa lehtereille.

HJK on vahva, ja lähtee ”Suomen El Clasicoon”, joksi TPS:n kotisivut tätä ottelua kutsuivat, selvähkönä ennakkosuosikkina.

Veikkaussivut