VPS - FC Inter 26.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Jatkuuko vaasalaisten heikko kausi?

VPS – FC Inter, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Veikkausliigan päivän toisessa ottelussa Rovaniemellä käytävän ottelun lisäksi Vaasassa yhteen iskevät alemman keskikastin Vaasan Palloseura, sekä hyvin todennäköisesti hopeamitalit tämän kauden jälkeen palkinnoksi saava Turun Inter. Tilannehan on se, että VPS:llä ei ole ottelussa oikeastaan paljoakaan mitään panosta, sillä vaikka joukkue on toiseksi viimeinen, niin siltikin piste-eroa viimeisenä olevaan Rovaniemen Palloseuraan on peräti yhdeksän pistettä.

Turun Interillä puolestaan panosta todellakin riittää, koska joukkue on hopeamitaleissa kiinni ja piste-ero kolmantena olevaan Jyväskylän Jalkapalloklubiin on kuitenkin vain viisi pistettä. Inter on pelannut viime aikoina melkoisen heikosti, sillä viiden edellisen ottelun saldo on yllättäen vain yksi voitto sekä kaksi tasapeliä.

VPS on tehnyt liigassa aivan älyttömän vähän maaleja (23), joka on surkea suoritus. Inter on tottakai todella selkeästi VPS:ää laadukkaampi ja selkeästi suurempi pistetarve tekee Interistä muutenkin erittäin todennäköisen voittajan.

Veikkaussivut | Tuomas